/VlDEO VlRALE:LejIeku shëtit për qejf mbi kurrizin e krokodilit

VlDEO VlRALE:LejIeku shëtit për qejf mbi kurrizin e krokodilit

Kjo video e publikuar së fundmi në rrjetet sociale është bërë virale për shkak se në të shfaqet një lejlek i cili ka qëndruar në qetësi të plotë mbi bishtin e një kro.kodili që po zhvendoset ndërsa është duke u fotografuar nga turistë të shumtë kuriozë.

Ka ndodhur ekzaktësisht ajo që është konsideruar e pazakontë. Një miqësi e tillë mes një ka.fshe të egër dhe një shpendi paqësor. Realiteti nuk është i tillë pasi në të vërtetë krokodili thjesht nuk e ndjen praninë e lejlekut por pamjet e shpërndara në mediat sociale janë vërtet argëtuese.

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/756694381455432/