/Vldeoja që po ç mend rrjetin e Eni Çobanit:Paskam qenë e duruar shumë, po ç’e do atë burrë moj…???

Vldeoja që po ç mend rrjetin e Eni Çobanit:Paskam qenë e duruar shumë, po ç’e do atë burrë moj…???

Një video humoristike por edhe dr.amatike në të njëjtën kohë, është duke qarkulluar ditët e fundit në rrjetet sociale.

Në të tregohet një pjesë e vogël nga një prej seancave të “Shihemi në gj.yq”, që jepet çdo të dielë në TV Klan.

Në të, avokatja Eni Çobani shfaqet tërësisht ndryshe nga sa jemi mësuar ta shikojmë.

Ajo nuk është e vetpë.rmbajtur, por sh.përthen kundrejt një zonje, e cila ka ardhur në seancë paj.timi me një tjetër zonjë.

Dy gratë zi.hen e deb.atojnë me tone të Iarta për një burrë.Sonila bashkëj.etonte prej 23 vitesh me një burrë të ma.rtuar, me të cilin kishte edhe një djalë.

Ajo kishte ardhur për t’u përballur me bashkëshorten e par.tnerit të saj dhe vajzën e tyre, Denisën.

Sonila kërkonte nga partneri atësinë e djalit, mirëpo situata në studio është ag.ravuar dhe Eni Çobani s’e ka përm.bajtur dot veten, duke i thë.rritur zonjave.

Ajo dëgjohet të thotë:Kam lexuar çdo mesazh, kam percjell çdo mendim dhe opinion te secilit prej jush qe ndjete dhe shkruajtet ashtu siç menduat dhe une res.pektoj mendimin e gjithsecilit prej jush te njohur apo te panjohur prej meje ju jeni te gjithe miqte e mi.

Tani dua tju them vetem dicka te dalesh ne publik dhe ta besh jeten tende nje objekt bisede te cdokujt nuk eshte e lehte keshtu qe ne radhe te pare te fren.ohemi kur fy.ejme protagonistet dhe per me teper mendimet mbi

jeten e tyre dhe vesh.tiresite qe ato kane kaluar ne skemi asnje te drejte qe ti den.igrojme.

Ju lutem kush s.han dhe fy.en patjeter qe do fshihet eshte i resp.ektuar kushdo qe jep nje opinion si ta shendoshim dhe zgjidhim situaten. Faleminderit per mirkuptimin!”