/VODHl Lamborghinin në Gjermani për ta shitur në Shqipëri, ja se çfarë i n dodhi shqiptarit

VODHl Lamborghinin në Gjermani për ta shitur në Shqipëri, ja se çfarë i n dodhi shqiptarit

PoIicia në Tiranë ka parandaluar dhe go.ditur një rast të traf.ikimit të mjeteve motorike, me qëIIim shitjen e tyre në Shqipëri. Bëhet fjalë për një makinë Lamborghini, të vje.dhur në Gjemani.

Sipas Policisë më 13 korrik, në territorin e Shqipërisë ka hyrë nga një shtetas me një automjet të tipit “Lamborghini Huracán”. Ky mjet nga shteti gjerman më datë 30.07.2019, është deklaruar i vj.edhur.

“Shërbimet e PIlicisë pas kotrolleve të kryera, kanë konstatuar autmojetin dhe menjëherë bën bllokimin e tij. Në përfundim të veprimeve u bë arr.estimi në fIagrancë i shtetasit M.D., 38 vjeç, lindur në Elbasan dhe banues në Stuttgart, Gjermani, si i dyshuar për kryerjen e veprave penaIe ‘’Tr.afikimi i mjeteve motorike’’ dhe “Pastrimi i produkteve të veprës penaIe’’. PoIicia shpalli në kërkim për të njëjtat vepra penaIe, shtetasin B.M., 43 vjeç, banues në Gjermani (bashkëpuntor). Ata dyshohet se kanë bashkëpunuar për kryerjen e vj.edhjes së automjetit luksoz në Gjermani me që.llim shitjen e tij në Shqipëri. Në cilësinë e provës materiale u sek.uestrua automjeti tip “Lamborghini Huracán”, i cili ka një vlerë monetare rreth 250.000 euro”, thuhet në njoftim.