/VRlTET në Gjermani nga kunati, kjo është 33 vjeçarja shqiptare

VRlTET në Gjermani nga kunati, kjo është 33 vjeçarja shqiptare

Një ngjarje e rëndë me pas ojë vd ekjen e një shqiptareje nga Kosova ka ndodhur në Gjermani.

Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e së shtunës, në Löhne,

Një burrë i divorcuar 48-vjeçar shkoi në ish-banesën e familjes së tij dhe papritmas hapi zj arr në drejtim të anëtarëve të familjes të pranishëm në një mbledhje familjare.

Kunata 33-vjeçare e të dys huarit u që llua për vd ekje dhe vëllai i tij 38-vjeçar u pl agos rëndë.

Autori i dyshuar u arr estua, shkruajnë mediat gjermane.

Nuk dihen ende shkaqet e ngjarjes, ndersa po he tohet nga autoritetet vendase.