/Webi POR NOGRAFlK ju bën gj ëmën vizitorëve të tij? Vjen Iajmi i rëndë për ju

Webi POR NOGRAFlK ju bën gj ëmën vizitorëve të tij? Vjen Iajmi i rëndë për ju

Një problem me sigurinë në një faqe të famshme p.ornografike “h entai”, ka nxjerre postën elektronike të më shumë se një milion përdoruesve të saj.

Kjo ka bere qe h.a.kerët të gjurmojnë “individë të botës reale” qe fshihen pas ka.rikaturave qe luhen ne kete faqe.

Studiuesit në firmën d ixhitale VPN Mentor perfituan prej nje problemi në sistem për të fituar akses në gati 1.2 milion llogari.

Këto janë të përdoruesve të regjistruar në faqen e internetit të të rriturve, Luscious.

Sajti i lejon njerëzit të ngarkojnë dhe të ndajnë momente p o rnografike te stilit hentai, bazuar në animime dhe manga të stilit japonez.

Kjo është një nga faqet me të njohura për ata që praktikojne kete gje.