/WParashikimet nga Nostradamus paraIajmërojnë Iuftën e tretë botërore dhe një tërmet të madh

WParashikimet nga Nostradamus paraIajmërojnë Iuftën e tretë botërore dhe një tërmet të madh

Lufta e Tretë Botërore, një të rmet kat as trofik dhe një ‘anti-Krisht’ i tretë mund të jenë rezervuar për Tokën, nëse duhet të besojmë astrologun francez të shekullit të 16-të dhe orakullin Nostradamus. Parashikimet e të cilit më parë janë kredituar me parashikimin e Su l mit të 11 shtatorit dhe ngritjen e Adolf Hitlerit.

Michel de Nostredame, emri i të cilit shpesh latinizohej si Nostradamus, ishte i njohur për librin e tij në vitin 1555 Les Prophéties, në të cilin ai ndau një total prej 942 poezish të shkurtra që parashikonin ngjarjet e ardhshme që çuan deri në vitin 3797.

Një seri e re dokumentare me tetë pjesë në Discovery + eksploron disa nga profecitë e tij, me ekspertë që ndajnë interpretimet e tyre novatore për të zbuluar ‘shk at ë rrimin që do të na shkaktohet së shpejti nga tërmetet, përmb ytjet, z j arri, lufta bë r thamore, së m undjet, g o ditjet e asteroideve dhe më shumë’.

Nostradamus, i cili v diq në 1566, besohet nga shumë të ketë parashikuar s u lmet e 11 shtatorit në Nju Jork, Zjarrin e Madh të Londrës dhe madje ngritjen e Hitlerit, midis ka t astrofave të tjera.

Por me një total prej 942 profecish në librin e tij, disa thonë se ka edhe shumë të tjera që do të vijnë – duke përfshirë një të rmet kat astrofik që do të g o dasë Kaliforninë dhe lumin Misisipi të ndahen në gjysmë.