/Xhensila Myrteza HABlT me rrëfimin për fëmijërinë/ Na ka rritur vetëm nëna, u divorcua dhe… nuk kishim as bukë ndonjëherë

Xhensila Myrteza HABlT me rrëfimin për fëmijërinë/ Na ka rritur vetëm nëna, u divorcua dhe… nuk kishim as bukë ndonjëherë

E ftuar në emisioni ‘Nin’ këngëtarja Xhensila Myrtezaj ka ndarë me ndjekësit kujtime nga fëmijëria e saj si dhe ka folur për mënyrën se si është rritur.

Ndër të tjera këngëtarja ka treguar se ajo bashkë me motrën e saj janë rritur vetëm nga e ëma, si shkak i div orcit të prindërve.

Xhensila tregon se ajo dhe motra kanë rënë p r e e paragjykimeve por e vetmja mënyrë për ti kaluar të gjitha për Xhensilën ishte muzika.

Kam qenë shumë fëmijë i ndrojtur, e vetmja dritare që ka qenë hapur për mua ka qenë muzika.

Paragjykimi ka qenë e vazhdon. A do mundja unë të bëja atë që nëna ime ka bërë?

Ime më ka lu ftuar shumë për mua për motrën time, u përpoq me mish e shpirt që të shkollohemi për të qenë në rrugën e drejtë.

Mami gjithmonë ka qenë nënë konservatore. Unë mendoj që këto nëna dhe këto raste u duhen dhënë ndihmë edhe nga shteti edhe nga ne si komunitet.

Ato janë he roina të vërteta”, ka thënë Xhensila.