/Ylli Bakën e njohim të gjithë! Po shikoni pak gruan dhe fëmijët e tij, djemtë i paska binjak: Si yje

Ylli Bakën e njohim të gjithë! Po shikoni pak gruan dhe fëmijët e tij, djemtë i paska binjak: Si yje

Ylli Baka përpos karrierës së suksesshme ka edhe një familje të lumtur.

Ai është bashkëshorti i Rozetës, zonjës së tij simpatike dhe tri fëmijëve.

Vajza e madhe, ndërkohë që Ylli ka edhe dy djem binjakë, Markon dhe Eltonin.

Roza, bashkëshortja e tij prej 19 vitesh dhe farmaciste në profesion është kritikja e tij kryesore.

Ndërkohë që Ylli nuk është i vetmi artist në familje, djemtë e tij studiojnë gjithashtu piano.