ZbυΙohet ORGΑNl i ri, mjekυ shqiptar: Kur e prezaηtova më thanë shko VlZlΤOHU

Mjeku Apostol Vaso ka bërë pu/blik zbulimin më të ri shkencor i cili konsiston në përcaktimin e një organi tjetër për trupin e njeriut.

Organi më të ri është zbuluar së fundmi nga një grup shkencëtarësh por mjeku shton se ai e ka

prezantuar më herët në nivelet më të larta dhe mori si përgjigje vetëm indifierencë.

Mjeku shqiptar tregon se kur e prezantoi në nivele të larta, ministri dhe kryeministri e këshilluan “shko vizitohu”.