ZbυΙohet VIDE0 EKSKLUZlVE e aktores shqiptare në m.omeηte i*time me një b. υrrë dυke…

Arta Elezaj ka qenë aktore e Serialit ” O sa mire” ku u bë e njohur për pu/blikun e gjerë.

Ndërsa jeta e Artës ndryshoi rrënjësisht pasi la këtë serial, ajo shihej me gjëra të shtrenjta dhe me pushime të vazhdueshme.

Arta Elezaj ka qenë aktore e Serialit ” O sa mire” ku u bë e njohur për publikun e gjerë shkruan GazetaFlash24.

Ndërsa jeta e Artës ndryshoi rrënjësisht pasi la këtë serial, ajo shihej me gjëra të shtrenjta dhe me pushime të vazhdueshme.

SHIKO VIDEON