/Zbardhet autopsla e Admir Muratajt, shtohen mlsteret. Ja skema që u përdor për t’a vr.arë

Zbardhet autopsla e Admir Muratajt, shtohen mlsteret. Ja skema që u përdor për t’a vr.arë

Zbardhet autopsla e vr.asjes se Admir Muratajt.

Mësohet se Murataj është vr.arë me një pl.umb në pjesën ballore të kokës.

Go.ditja në kokë i ka shkaktuar vd.ekjen e menjëhershme autorit, i cilësuar edhe si organizatori i grabltjes së miliona eurove.

Murataj u vr.a nga policia gjatë shkëmbimit të zjarrit në momentin që po tentonte të di.gjte furgonin me të cilin kryen edhe grabltjen.

Gjithashtu bëhet me dije se në trupin e vi.ktimës nuk është gjetur pl.umbi me të cilin u v.ra.

Kujtojmë se mesditën e djeshme u zhvillua ceremonia mo.rtore e Muratajt, ku morën pjesë rreth 60-70 persona.

Prokuroria ka kërkuar sekuestrimin e pasurive e pronave të Admir Muratajt dhe të vëllezërve Aleksandër Murataj dhe Ilir (Can) Murataj.

Sekuestrimi është kërkuar për disa vila, automjete dhe apartamente. Sipas prokurorisë pasuritë nuk justifikohen nga burime të ligjshme.