/ZbuIohet skema e shqiptarit, SHlKONl si VlDHTE makinat Iuksoze në Itali me Nokia 3310 (PAMJE)

ZbuIohet skema e shqiptarit, SHlKONl si VlDHTE makinat Iuksoze në Itali me Nokia 3310 (PAMJE)

Një 33-vjeçar shqiptar dhe miku i tij maroken 36 vjeç kanë rënë në pra.ngat e poIicisë italiane pasi aku zohen për vj edhjen e disa automjeteve luksoze.


Dyshja e “skifterëve” janë arr estuar ditën e sotme në rrugën “Bruno Buozzi”, Romë.

Ata e kryenin vje dhjen e automjeteve luksoze vetëm me një Nokia 3310.


“Gjenitë” kishin instaluar brenda telefonit një dekoder të cilën e kishin lidhur me një fole USB në pjesën e jashtme.

Celulari lidhej me një kabllo me kontrollin e makinës dhe përdornin një çelës universal për ta ndezur.

Çelësi kodohej nëpërmjet celularit me sistemin dhe merrte komanda.

Bashkëpunëtorët nuk ishin në marr ëdhënie pune dhe ishin persona me pr ecedentë të mëparshëm penaIë.

Njëri prej tyre u la në arr.est shtëpie, ndërsa tjetri u dërgua në bu.rgun e Rebibbia.