/Zbulohen përgjimet e avokates greke që kishte lidhje i.ntime me shqiptarin m.afioz në b.urg, ja plani që po thurnin

Zbulohen përgjimet e avokates greke që kishte lidhje i.ntime me shqiptarin m.afioz në b.urg, ja plani që po thurnin

Avokatja greke 45-vjeçare, e cila është arr.estuar së bashku me një kolegun e saj si bashkëpunëtorë të organizatës kr.iminale që vepron brenda bu.rgut të Koridhalos, rezulton të ketë lidhje in.time me kreun e ma.fies së bu.rgut, që raportohet se është një shqiptar. Ajo ka rënë në përgjimet e hetuesve greke duke biseduar vazhdimisht në telefon me shqiptarin që ndodhet brenda bu.rgut të Koridhalos në Pire.

Avokatja: Mirëmëngjes vogëlushi im.Shefi i ma,fias: Mirëmëngjes.

Avokatja: Nga zëri më dukesh shumë mirë.Shefi i ma.fias: Shyqyr.Avokatja: Të dua shumë dhe nuk dua të të humbas.

Shefi i ma.fias: Të të pyes diçka?Avokatja: Po.

Shefi i ma.fias: Tek ajo dhoma ku shkojmë dhe rrimë… Nga prapa çfarë ka?

Avokatja: Dashuria ime, më në fund. Më në fund fillove të arsyetosh, falë Zotit. Prapa kurrizit tuaj është muri, për të dalë nga gjykata e kam fjalën. Kurse në krah jo, në krah janë disa dhoma dhe pastaj është dalja, drejt dhe pastaj majtas.

Shefi i ma.fias: Tek ajo dhoma e vogël…

Avokatja: Ngjitur, më afër janë edhe disa dhoma të vogla.

Të dy flasin për planin e vr.asjes në gjyq të dy dëshmitarëve dhe më pas arra.tisjen nga Gjykata e Apelit.

Në disa komunikime të tjera mes shqiptarit që drejton ma.fien e bu.rgut të Koridhalos dhe avokatit të dytë të arr.estuar, zbulohet se dikur shqiptari kishte urdhëruar vr.asjen e tij para se të bëheshin bashkëpunëtorë.

Shefi i ma.fies: Të falenderoj për çka po bën për mua, por mua më mori në qafë ai.

Avokati Giorgo: Dëgjo, më telefono të hënën se ndoshta mund të mbledhim disa.

Shefi i ma.fies: Sikur babai dhe vëllai im të ishe, këto gjëra nuk do të ishin bërë, këto që po bën ti për mua. Dhe unë që dikur doja të të merrja jetën dhe ti që më ndihmon me shpirt. Ta kam për borxh./tvklan.al/