Zbulohet BMW e rrralle e cila ishte ne garazh prej 30 vitesh,ja sa shkon vlera e saj ne ditet e sotme

  0
  447

  Në një garazh në Itali, është zbuluar një automjet BMW, version i rrallë prej të cilave gjithsej ekzistojnë vetem 453.

  Kjo makinë është prodhuar në periudhën 1978-1981 dhe i përket linjës “M1” të kompanisë gjermane. Mirëpo, makina ka qenë e mbyllur në garazh për 30 vite.

  Madje, ky automjet ka përshkuar vetëm 7391 kilometra. Makina me motor 3.5 litra që arrin 273 kuaj/fuqi, poashtu është në gjendje shumë të mirë.

  Ky model pritet të dalë në shitje me çmimin fillestar prej 600 mijë eurosh.