/Zbulohet EMRI: Kush është pedagogu që i kërkon fa vore sek suaIe studentes: Do të çoj për … (FOTO)

Zbulohet EMRI: Kush është pedagogu që i kërkon fa vore sek suaIe studentes: Do të çoj për … (FOTO)

Kamera e fshehtë

Kemi dëgjuar dhe jemi ndeshur me raste të shumta ku në auditorët e universiteteve ndodhen pedagogë të cilët shfr.ytëzojnë “postin” e tyre në këmbim të marrjes së ryshfeteve.

Emisioni investigativ Stop bëri me dije që në puntatën e sotme do të transmetohej rasti i një pedagogu i cili kërkonte af era se ksuaIe ne këmbim të marrjes së disa lëndëve mbetëse.

Pedagogu Denis Himci i Universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan, tregohej këmbëngulës duke i bërë komp.limente dhe duke i premtuar vajzës veç marrjes së provimeve, edhe dhurata gjithashtu.

“MaIIkuar ai që nuk të do ty, të çoj unë për ndonjë mas.azh. Zëre se unë jam en.gjëlli yt dhe do t’i plotësoj të gjitha nga A-ja te Zh-ja”.

Herë pas here vajza përpiqej t’i shmangej në mënyra të ndryshme, por pedagogu në fjalë vazhdonte të mos merrte parasysh asnjë prej arsyeve që vajza mund t’i jepte.

Situata rë.ndohet me studenten, kur në këmbim të provimeve, duhet të japë tru.pin e saj për zinxhirin e marrjes së provimeve. Madje, ai është i gatshëm, që një kol.egeje t’i blejë parfum, që kjo e fundit, t’ia japë provimet studentes.

Profesori-doktor i shkencave Denis Himci kërkon pu.thje, por është i pakënaqur me pu.thje në faqe…!!!