Lajme

Zbulohet ORGANl i ri, mjeku shqiptar: Kur e prezantova më thanë shko VlZlTOHU

Mjeku Apostol Vaso ka bërë publik zbulimin më të ri shkencor i cili konsiston në përcaktimin e një organi tjetër për trupin e njeriut.

Organi më të ri është zbuluar së fundmi nga një grup shkencëtarësh por mjeku shton se ai e ka prezantuar më herët në nivelet më të larta dhe mori si përgjigje vetëm indifierencë.

Mjeku shqiptar tregon se kur e prezantoi në nivele të larta, ministri dhe kryeministri e këshilluan “shko vizitohu”.

Postimi i plotë

Ky eshte organi i ri, i cili eshte zbuluar se fundmi nga nje grup shkencetaresh. Nje strukuture shume e imet ne trajten e rrjetes, e cila leshohet dhe shtrengohet ritmikisht, qe sherben per te levizur lengun e ” Jetes”…

Fatmiresisht kam patur fatin qe ta dedektoj dhe kam gjithashtu mbi 10 vjet qe po flas qe mekanizmat e pl ages dia;betike, vazale dhe ga;ngrena e sh;kaktuar prej tyre eshte e lidhur me nje sitem tjeter dhe jo direkt me qarkullimin e gj akut, sic pretendojne mjeket qe praktikojne perdite trajtimin e kembes me pl age dia;betike.

Kete observim ia kam bere prezent, Fakultetit te Mjeksesi, Ministrise se Shendetesise dhe te gjithe ministrave, drejtuesve te ndryshem, kam organizuar sympoziume dhe kam mbi 8-9 vjet qe insitoj duke prezantuar kete fakt. Kam takuar ish kryeminister qe ka qene petagogu im i fizpatologjise, kam takuar shefen e kabinetit te ketij kryeminstri, e cila vetem qe nuk me tha: shko mje;kohu…

Kane prishur nje projekt me Ministrine e shendetesise gjermane, per ngritjen e nje qendre kerkimore mbi neuroshkencen, vetem se isha une

Jam perpjekur gjate gjithe kohes qe ta paraqes ne menyra dhe tituj te ndryshem,si

“Ndryshime morfologjike ne dhi;mbjen kronike”, pranuar ne konferencen Vjetore te Zelandes se Re, 2010; ”

Pjesemarrja e respiracionit ne dhi;mbjen kronike” ( kongersi boteror i neuropathise 2012); ” The role of the vertebral foramine in postoperator infected wound” konferenca e tra;umes 2016 te cilen e vendosen te fundit, qe ta degjoja vetem une; ne Kopenhagen me temen, ” Our sensation is a deviation from our memory” 2017; dhe mbi te gjitha me hypotezen ” The dogdoor Hypothesis”.

Nuk diskutohet qe nuk jam degjuar, as pare, as pyetur… madje jam denigraur vazhdimisht. Ky zbulim eshte citimi dhe argumenti baze ne artikullin tim te ri, mbi ndjesine dhe percepsionin.

Lavdi zotit, qe me dha durimin dhe guximin te perballoja dallget e njerezve qe nuk besojne, qe me largoheshin sikur te isha lebroz… sepse te kerkosh nuk eshte budaIIallek, as anakronizem, por guxim, humanizem dhe profesionalizem.