/Zgjedhjet e 30 Qershorit, kryeministri Rama flet për ‘Al Jazeera’: Edhe tangoja kërcehet dyshe, opozita të reflektojë (Video)

Zgjedhjet e 30 Qershorit, kryeministri Rama flet për ‘Al Jazeera’: Edhe tangoja kërcehet dyshe, opozita të reflektojë (Video)

Kryeministri Edi Rama ka folur për Al Jazeera lidhur me situatën politike që vazhdon të jetë në krizë, pavarësisht zgjedhjeve të djeshme vendore. Rama thotë se shpreson që opozita të reflektojë.

‘Politika duhet të bëjë punën e saj për të bashkuar vendin. Edhe tangoja kërcehet dyshe…

Shpresoj që miqtë tanë në opozitë do reflektojnë dhe të kuptojnë se ajo që bënë ishte katastrofë për veten e tyre’, thotë Rama.