/Zgjidh derën që të udhëheq drejt lumturisë dhe zbulo cili është fati yt

Zgjidh derën që të udhëheq drejt lumturisë dhe zbulo cili është fati yt

Ajo cfarë duhet të bëni është të shikoni me vëmendje dyert në fotot. Cila prej tyre sipas mendimit tuaj ju udhëheq drejt lumturisë?

Mund të merrni në konsideratë formën e derës, ngjyrën si dhe detaje të tjera.

Dera që ju pëlqen më shumë do të zbulojë dhe personalitetin tuaj. Do të surprizoheni sesa I vërtetë do të jetë rezultati.

Pas cilës derë do të gjeni lumturinë?

Porta blu

Njerëzit ju shohin si një shpëtimtar, një person që është gjithmonë aty për ti ndihmuar. Preferoni të keni lidhje të forta dhe të thella me disa njerëz sesa lidhje siperfaqesore me shumë njerëz. Në përgjithësi jeni një person që jepni, jo që doni të merrni vazhdimisht dhe lëndoheni nëse dikush tradhëton besimin tuaj.

Zgjedhja e kësaj dere tregon vetësigurinë dhe vetëbesimin që të tjerët nuk e dinë se ju I zoteroni. Për më tepër, ju jeni të besueshëm, të ndershëm dhe besnikë; përbuzni konfrontimet dhe doni ti zgjidhni gjërat në një mënyrë të qetë. Keni një tendencë për t’u fshehur pas pamjes së fortë të jashtme, megjithatë, kjo është arsyeja pse ju shpesh lëndoheni nga ata që nuk e kuptojnë se keni një anë të butë që meriton dhe kërkon lumturi dhe dashuri. Pasi ta keni gjetur këtë lumturi, do të ndjeni më në fund paqen e brendshme.

Porta e Purpurt

Për ju, fuqia dhe fama janë shumë të rëndësishme. Ju jeni të lirë, vendosës, të fortë dhe doni të mbani gjërat nën kontroll . Për më tepër, jeni një individ i ndershëm që nuk jetoni në një botë rozë, e cila nganjëherë mund të trembë të tjerët.

Keni një zemër fisnike dhe I perkushtoheni vetëm atyre që konsideroni të denjë për dashurinë dhe kohën tuaj. Jeni të fortë, misteriozë dhe joshëse. Ju jeni një individ qe buzëqeshni edhe kur keni probleme me guximin dhe forcën tuaj ia dilni mbane për të ecur gjithmonë përpara. Kjo forcë do t’ju ndihmojë të gjeni paqen.

Porta portokalli

Nëse keni zgjedhur këtë derë, atëherë jeni argëtues, popullor dhe plot energji. Keni shpirt konkurrues dhe doni të vlerësoheni për një punë që e keni bërë shumë mirë. Megjithatë jeni paksa agresive, me këmbë në tokë dhe e kuptoni rëndësinë për te ndihmuar të tjerët.

Njerëzit janë të tërhequr nga natyra juaj e shoqerueshme, kështu që ju nuk e keni të vështirë për të bërë miq të rinj. Ju jeni të ngrohtë dhe të këndshëm ndaj familjes dhe miqve, por të egër dhe të pasionuar me partnerin tuaj. Ndonjëherë, mund të ndiheni të lodhur, sepse gjithmonë keni bere sakrifica shumë të madha ose ngaqe jeni rritur ne rrethana te vështira.

Porta me Buf

Ju jeni një individ unik dhe kurioz dhe kjo është arsyeja pse jeni I tërhequr nga kjo derë. Gjithkush e njeh energjinë tënde hyjnore, shpirtin e lirë dhe pozitivitetin tuaj. Jeni shumë respekt për familjen dhe miqtë dhe madje keni tendencën të kujdeseni për njerëzit që nuk njihni.

Keni një zemër të madhe dhe të gjithë duan të jenë në shoqerine tuaj. jeni të gjallë dhe të sjellshëm dhe shumë tërheqës për seksin e kundërt, por ndonjëherë jeni të pavetëdijshëm për këtë, sepse ata janë të frikësuar nga bukuria dhe vetëbesimi juaj dhe nuk ju afrohen. Jeni një person që ka shume qejf te jete hero. Për shkak të egoizmit tuaj, do të shpërbleheni me pasuri, bollëk dhe luks.