/Zgjidhni një Kristal! Ai që do zgjidhni ka për të thënë shumë për jetën tuaj..

Zgjidhni një Kristal! Ai që do zgjidhni ka për të thënë shumë për jetën tuaj..

A e dinit se ju jeni të tërhequr pa vetëdije te kristali që ju nevojitet në jetën tuaj. Shikoni me vëmendje foton poshtë dhe zgjidhni një Kristal. Ai që do zgjidhni ka për të treguar shumë për ju..

Opalite

Ti je duke kërkuar për liri dhe një vend ku ti kushtoni vëmendje zërit tuaj të brendshëm dhe të qetësoni shpirtin tuaj. Ky gur tregon se ju ka ardhur në majë të hundësjeta juaj e mërzitshme. Kjo sdo të thotë se diçka po shkon keq në jetën tuaj. Ju thjesht keni nevojë për pak kohë që të shpëtoni nga stresi dhe doni të kaloni më shumë kohë që të përqëndroheni në vetën tuaj. Këto moment vetmie do ju ndihmojnë të gjeni vetvetën dhe do ju vijnë mendime inspiruese dhe më në fund do gjeni paqen dhe lirën qëe gjithmonë keni kërkuar.

Malachite jeshil

Jeni duke kaluar një transformim të madh jetësor, qoftë në jetën personale qoftë në punë. Jeni duke mësuar se si ta vlerësoni jetën tuaj dhe se kur është koha për të bërë një ndryshim rrënjësor në jetën tuaj. Ky gur lidhet me bollëkun dhe prosperitetin, kështu që pasuri dhe fat po ju presin kur të filloni të kërkoni. Zgjedhja e këtij guri mund të nënkuptojë fundin e një marrëdhënie jo të shëndoshë dhe fillimin e dashurisë së vërtetë.

Guri i diellit

Nëse zgjodhët këtë gur do të thotë se jeni duke u ndjerë më optimist për të ardhmen tuaj. Fuqia e diellit do rrisë energjinë tuaj, do përmirësoj shëndetin tuaj dhe do reduktoj stresin dhe frikën. Guri i diellit është i lidhur me fatin e mirë dhe thotë se jeta juaj do marrë një kthesë të madhe për mirë. Nëse keni kohë që keni shprehur dëshirën për një mbrekulli. Kjo është, erdhi momenti kur ëndërrat tuaja do bëhen realitet.

Mahogany Obsidian

Ky gurë tregon se ka ardhur momenti të hiqni dorë nga zakonet negative dhe të hapni dyert e lumturisë.

Howlite

Nëse keni zgjedhur këtë gur atëherë do të thotë se keni marrë mesazhe nga “ana tjetër” qoftë nga një ëndërr, vizion nga bota e numerologjisë . Duhet ti kushtoni rëndësi intuitës tuajsepse në mënyrë sekret po ju çon në një drejtim të caktuar. Nëse po ju zë gjumi me vështirësi atëherë do të thotë se jeni duke injoruiar situatën e pakëndëshme që keni me ndonjë njeri ose me ndonjë problem që e keni anashkaluar.

Dalamtian Jasper

Ky Kristal sinjifikon humorin dhe ditët e lumtura. Kur e keni zgjedhur do të thotë se ju po fusni gëzimin në jetën tuaj pas një periudhe të gjatë shqetësimi dhe zhgënjimi.