/Zgjohen në mëngjes dhe ajo çfarë gjejnë në oborr i Ië pa fjaIë

Zgjohen në mëngjes dhe ajo çfarë gjejnë në oborr i Ië pa fjaIë

Një çift australianësh u habitën nga ajo që panë në oborrin e shtëpisë ku jetojnë prej të paktën 25 vjetësh.

Lynn dhe Ray McCay, të cilët jetojnë në periferi të Kuinslendit, panë fillimisht se si në oborrin e tyre ishte hapur një gropë e vogël, e cila u zmadhua deri sa arriti diametrin 8 metra.

Ata njoftuan menjëherë kompaninë e ujit, por shumë shpejt u mor vesh se shkak i hapjes së papritur të gropës ishte një minierë e vjetër nëntokë.


Atyre u është kërkuar të largohen nga shtëpia deri në zgjidhjen e problemit.