/“ZH DUKU lDlOT, dil jashte”, Bora Zemani ‘përzë’ te dashurin nga emisioni: Merr furçën dhe ik

“ZH DUKU lDlOT, dil jashte”, Bora Zemani ‘përzë’ te dashurin nga emisioni: Merr furçën dhe ik

Moderatorja Bora Zemani është përpIasur në episodin e radhës të emisonit “3shat” me aktorin Romeo Veshaj, dhe si përfudnim e ka ‘përzënë’ nga studioja.

Emisioni nisi me një skeç, ku Bora do të luante rolin e të dashurës së Romeos dhe do të zbulonte nëse ky i fundit e ka tra dhëtuar me dikë tjetër ose jo pasi e kishte klauar natën jashtë.

Në mënyrë që të zbulonte të vërtetën, Bora (e dashura) i kërkon Romeos që të telefonojë Donaldin, që në këtë rast ishte miku i ngushtë i aktorit.

Por ajo që dëgjohet në anën tjetër të receptorit bën që Romeo të përfundojë jashtë.

“Ti je me fat, se ty të kërcenin sipër ato gocat më by*ë jashtë,”- i thotë Donaldi.

Kaq mjaftoi që moderatorja ta përzinte ‘të dashurin’ e saj.

“Dil jashtë, merr furçën e dhëmbëve dhe zh duku,”– i thotë Bora Veshajt dhe ai ikën nga studioja. Sigurisht që e gjitha ishte një show.