December 3, 2023
Lajme

Zhdυket shqiptari në Francë, i υëllai kërkon ndihmë

FRANCË- Zhduket një i ri shqiptar në Francë.

Elton Ahmataj, 24-vjeç ka humbur pa gjurmë në Francë. Denoncimin e ka bërë vëllai.

Ai ka publikuar edhe foton e fundit që ka bërë Eltoni në Francë dhe shkruan se kushdo që e ka parë apo ka dijeni për fatin e tij ta lajmërojë.

Dyshimet janë se 24-vjeçari mund të jetë nisur nga Franca drejt Anglisë, por nuk dihet se çfarë mund të ketë ndodhur rrugës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *