Lajme

Zhdųkja e 19-vjeçares shqiptare në Greqi/ PubIikohen të dhënat e ‘Google’ në teIefonin e saj, ja çfarë ka ndodhur me të

Artemis Vasili, është e reja shqiptare e cila prej 6 muajsh ka humbur gjurmët, ndërsa familjarët apelojnë për gjetjen e saj.

Dhe së fundmi janë zbuluar faktet e reja për zhdukjen e 19-vjeçares nga emisioni “Drita në tunel”.

Nga hetimet është zbuluar se dikush është kujdesur për të fshirë gjurmët elektronike të Artemisës, ky zbulim mund t’i japë një kthesë të re ngjarjes.

Sipas Aggeliki Nikolouli, raporti i Google thotë se gjurmët ​​e telefonit celular të 19-vjeçares dhe e gjithë historia e saj elektronike u fshinë nga një zonë e caktuar.

Kri minologu i Kri mit Kibernetik dhe Ekzaminuesi i Provave Dixhitale Vassilios Georgopoulos tha në emisionin “Dritë në Tunel” se kjo nuk mund të bëhet gabimisht, por qëllimisht.

Siç tha ai, duket se kush i fshiu ato dinte të el emi nonte gjurmët elektronike të telefonit të saj celular.

Familja, së bashku me avokatin Stavros Georgiou, kërkuan një mendim ekspert mbi raportin e Google dhe caktuan Vassilios Georgopoulos si këshilltarin e tij teknik.

Ai do të ketë qasje në ekspertizën nga Prokuroria e Kri mit Kibernetik.

Avokati i familjes gjithashtu vuri në dukje se përveç padisë ekzistuese për rrëm bim, u ngrit edhe padia për vr asje.

“Ne zyrtarisht kërkuam, me kërkesën tonë Prokurorit, që çështja jonë të hetohet nga Departamenti kompetent i Kri meve kundër Jetës së Sigurimit të Atikës,” theksoi ai.