syntax error, unexpected '<', expecting end of file

ZHYTËSlT bëjnë zbuIimin e rrallë, ja çfarë gjejne brenda vendit më MlSTERlOZ në planet

Gropa gjigante Blu e Belize-s është një nga vendet më të mahnitshme dhe mi;sterioze të planetit.

E gjendur në shkëmbin nënujor, Mesoamerican ,“gropa” e dytë më e madhe në botë është 304.8 metra e gjerë dhe më shumë se 121.92 metra e thellë.

Kështu, në përpjekje për të zbuluar se çfarë ka në fund të kësaj çudie enigmatike natyrore, një grup zhytësish morën pjesë në zhytjen e parë në thellësitë e vendit mi;sterioz.

Grupi nuk gjeti thesare të fshehura. Përkundrazi, realiteti është me të vërtetë dës;hpërues: Branson dhe ekipii tij zbuluan mbetje plastike.

Nëse ndonjë herë keni pasur dyshime për çështjen e ndotjes nga plastika, tashmë i keni provat se ajo është përhapur kudo.

Në një postim të tijin, Branson shkroi:

Sa për përb;indëshat mitikë të thellësisë?? E pra, përb;indëshat e vërtetë të oqeanit janë ndryshimet klimaterike dhe plastika.”