/Zi e madhe në famiIjen e Gaz Pajës/ Ndërron jetë njeriu shumë i shtrenjtë në famiIjen e tij

Zi e madhe në famiIjen e Gaz Pajës/ Ndërron jetë njeriu shumë i shtrenjtë në famiIjen e tij

Partnerja e aktorit të njohur të humorit, Gaz Pajës, ka nda rë sot një lajm të h idhur me ndjekësit e saj në rrjete sociale.

Gjyshi i saj ka ndë rruar jetë, ndërsa Ira tregon se ai ishte një person i shtrenjtë për të. Sigurisht që partnerja e aktorit është hi dhëruar pamasë për këtë hu mbje, teksa shkruan krahas fotos me të fjalët që s’ia tha dot para se të ndërr onte jetë.

“Gjysh kaq e tr ishtuar per ikjen tende! Je njeriu me cilesite me te mira qe kam njohur, fisnik, i zgjuar, i dashur…Faleminderit per cdo gje qe ke bere per mua dhe te gjithe! Keshillat e tua do ti kem gjithmone me vete. S’te thashe dot sa krenare jam per nje gjysh si ti…U pr efte ne pa qe shpriti yt”- ka shkruar ajo.