/Zjαrrfikësit fΙenë në tokë pas shumë orëve në Ιυftë me flakët

Zjαrrfikësit fΙenë në tokë pas shumë orëve në Ιυftë me flakët

Një fotografi e zjarrfikësve në Greqi po bën xhiron e rrjetit.

Mediat në vend kanë publikuar foton në të cilën shfaqen zjarrfikësit vullnetarë duke pushuar, të shtrirë në tokë, pasi kanë luftuar me orë të zgjatura me flakët.

Sipas raportimeve, ata janë anëtarë të Shoqatës së Vullnetarëve të Mbrojtjes së Pyjeve, u shtrinë në tokë nga lodhja, ndërsa përpiqeshin pushonin.

Bëhet me dije se fotografia është publikuar të premten në mëngjes dhe numëron mijëra postime dhe komente për heroizmin e zjarrfikësve dhe kontributin e tyre.