syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Zot i madh, bëjnë mαgjί në υαrreza/ Vajzat në Durrës gjejnë në υαrreza foton e grυas me gjiΙpërë dhe penjë- t merr…!

Shpesh kemi dëgjuar për aplikimet e asaj që quhet “magji”, kryesisht nga të vjetrit, e po ashtu edhe për efektet që ka patur tek personat të cilëve iu është “bërë”.

Ka nga ata individë skeptikë, të cilët nuk besojnë në të tilla gjëra, por ka edhe nga ata që i kanë parë me sytë e tyre ngjarje të tilla e më pas ua kanë rrëfyer edhe të tjerëve.

Një rast i fri kshëm ka mbërritur në redaksinë e JOQ Albania.

Një grup vajzash kanë shkuar në va rrezat e Durrësit për t’u çuar lule të afërmve të tyre që nuk jetojnë më dhe janë përballur me një skenë super të fri kshme.

Ato kanë gjetur foton e një gruaje të masa kruar në gjilpëra e penj dhe të shënjuar me kryqe të zeza.

Ndër të tjera, të shokuara nga skena që kanë parë ato shkruajnë për JOQ:Pershendetje joq!

Sot ne varrezat e dr jemi perballur me nje skene shume te fr ikshme.

Gjetem 3 foto te personave te lidhur me fije dhe gjilpera. Dhe nje te nje djali te ri me kryqe te tille ne ball dhe ne goje.

Mendojm qe eshte magji qe deri para pak e kishim vetem me te degjuar. Por sot jemi shokuar.

Nese te duket interesante postoje te dijm dhe mendimin e njerzve te tjere pasi shum shpesh degjojm per magji.

U shokuam. Si jepnim dot shpjegim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *