/Zoti ma dëgjoi Iutjen: Pas 10 viteve më bekoi me 5 fëmijë, o sa gëzim/ Urojeni këtë nënë në ditën më të lumtur të jetës së saj

Zoti ma dëgjoi Iutjen: Pas 10 viteve më bekoi me 5 fëmijë, o sa gëzim/ Urojeni këtë nënë në ditën më të lumtur të jetës së saj

Sot u bera nene pas 10 viteve martes .

Jam nene e pes femijve, Kush me uron i dhent Zoti ate qe i mungon ..

Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene.

Por eshte e pabesueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund.

Sot u bera nene pas 10 viteve martes .

Jam nene e pes femijve, Kush me uron i dhent Zoti ate qe i mungon .. Pas 10 viteve edhe pse nuk kisha femij ende kisha shpresa dhe besoja qe nje dite do te behesha nene.

Por eshte e pabesueshe tani jam nene e 5 femijeve dhe ju them te gjitheve besoni dhe shpresoni deri ne fund