Zysha hap kembet ne mes te klases dhe … ne nje shkolle ne kryeqytet

  0
  685

  Fotografia është postuar sot në rrjetet sociale dhe ka ‘pushtuar’ rrjetin.

  Thuhet se foto është bërë në orën e seminarit të lëndës “Hyrje në Ekonomi”, në Fakultetin e Drejtësisë në Tiranë.

  Komentet në foton e postuar në Facebook nga “JOQ kanë qenë të shumta, kryesisht negative. Komentues të ndryshëm kritikojnë veshjen e profesoreshës si dhe qëndrimin e saj.

  Detaje që mesa duke kanë tërhequr edhe vëmendjen e studentëve, të cilët nuk u kanë shpëtuar dot tundimit për të shkrepur një fotografi.