Zysha hyn ne klase pa mbathje,ja reagimi i nxensve (Video)

    0
    918

    Në një video të shpërndarë në internet, e cila nuk mund të thuhet saktë nëse është një kamerë e fshehtë apo video e montuar, shihet një profesoreshë dhe disa studentë.

    Çfarë bën përshtypje në video, është veshja e profesoreshës. Ajo siç duket kishte harruar që përveç fustanit, duhej mbathur edhe brekë