/Fshati Shqiptar Në Të Cilin Jeton Vetëm Një Njeri Me 300 Dhi

Fshati Shqiptar Në Të Cilin Jeton Vetëm Një Njeri Me 300 Dhi

Shala e Bajgorës shquhet për numër të madh të fshatrave, të cilat shtrihen në një terren malor dhe që kanë bukuri përrallore.

Një ndër këto fshatra është edhe Kutllovci, i cili sot pothuajse është i pashkelur.

40 shtëpi sa kishte dikur, sot kanë mbetur vetëm muret e zbrazura dhe bukuritë e natyrës, të cilat kanë mbetur të pikturuara si në letër, pa i shkelur njeri.

Isuf Abazi është banori i vetëm i cili kthehet në këtë fshat për t’i kullotur 300 dhi.