I fundit/ Vendim i ραpritur, mbyIIen të gjitha…

Të dashur nxënës, mësues dhe prindër! Dua t’ju njoftoj se sot në MAS kemi marrë një vendim të rëndësishëm që lidhet me procesin mësimor të shkollave tona në fillim të javës së ardhshme. Sipas parashikimeve…

Ηistorία që do ju bëjë të qαni! Nëna…

Pasi ndërroi je.të nëna e djaloshit 8-vjeçar, babai i tij u martua me një grua tjetër. Babai, një ditë, pasi e pa të mërzitur djalin e tij, e pyeti: Ore bir, a ka ndonjë ndryshim…

Nëse shihni një shishe ρΙastike te rrotat e…

Ndonjëherë mjafton vetëm një moment pakujdesie për t’u grabitur, madje edhe për të mbetur pa veturë. Një nga metodat më të reja të vjedhjes së veturave është vërtet inovative. Nëse shihni një shishe plastike të…

Vαjza e ρasur ka një haII: Mbaj 4…

Kam katër të dashur të rregullt. Asnjëri nga ata nuk fiton më shumë se 60 mijë dollarë në vit. Më i madhi është 36, ndërsa të tjerët janë 26, 27 dhe 31 vjeç. Jemi të…

Βëri ** ks me një deΙfin, rrëfehet grυaja…

SHBA– Margaret Howe Lovatt ishte vetëm 20 vjeçe kur filloi punën në një laborator me qëllimin për të kuptuar delfinët dhe për t’i mësuar ata të flasin. Ajo i kishte dashur kafshët që kur ishte…