HlSTORlA e 22-vjeçares nga Tirana: FlTOJ deri në…

Në programin “Exclusive”, në Top Channel, 22 vjeçarja nga Tirana, rr;ëfeu si është ta punosh si str.iptiste në Tiranë, një punë që e bën prej 3 vitesh! Ndër të tjera, pyetjes së gazetares Olsa Muhameti,…

GJlGANDl 64 metër i gjatë bIIokon kanaIizimet

Një masë gj;igante më e madhe se kulla e Pizës ka bllokuar kanalizimet në një qytet në Angli. Masa prej 64 metrash e yn;dyrave e ngurtë, vajrave dhe copave të lagështa është zbuluar në kanalizimet…