Si kanë ndrγshuar sot monedhat e hυαja? Kυrsi i këmbimit

Sot më 15 dhjetor 2023, dollari amerikan blihet me 93.2 lekë dhe shitet me 95 lekë.

Euro blihet me 102.6 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 107.3 lekë, ndërsa në shitje me 109 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 118.8 lekë dhe shitet me 120.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 69.3 lekë dhe në shitje me 71 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja

Me sa bΙihen e shiten doΙΙari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Në tregun e këmbimi valutor sot një dollar amerikan do blihet me 93.7 lekë dhe do shitet me 94.8 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 101.1 lekë dhe do shitet me 101.9 lekë,

ndërsa franga zvicerane do blihet me 106.8 lekë dhe do shitet me 107.8.

Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 117.7 lekë dhe do të shitet me 118.7 lekë.

Mόnedhat e hυaja në ρikiatë historike/ Kursi i Këmbimit

Sot më 29 nëntor 2023, euro blihet me 102.4 lekë dhe shitet 103.3 lekë.

Dollari amerikan blihet me 93.5 lekë dhe shitet me 94.4 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 105.6 lekë, ndërsa në shitje me 106.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.4 lekë dhe shitet me 118.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.3 lekë dhe në shitje me 70.5 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.

Eυro dhe paundi “ngrijnë”/ Këmbimi vaΙυtor për sot

Sot më 28 nëntor 2023, euro blihet me 102.3 lekë dhe shitet 103.3 lekë.

Dollari amerikan blihet me 93.4 lekë dhe shitet me 94.5 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 105.4 lekë, ndërsa në shitje me 106.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.3 lekë dhe shitet me 118.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68 lekë dhe në shitje me 70.5 lekë.

Më poshtë tabela sjell vlerat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja.