Një iranian thγen rekordin, vendos 88 Ιυgë të baΙancuara në trυρin e tij

Një burrë iranian theu rekordin e tij botëror Guinness duke balancuar 88 lugë në vende të ndryshme në trupin e tij. Abolfazl Saber Mokhtari, 51 vjeç, theu rekordin e tij prej 85 lugësh, të cilin e vendosi në vitin 2021.

Mokhtari deklaroi për Guinness World Records se ai vendosi të ndiqte rekordin për shumicën e lugëve të balancuara në trup pas një jete të gjatë të ngjitjes së objekteve në lëkurën e tij.

“E vura re aksidentalisht këtë talent timin kur isha fëmijë,” tha Mokhtari për GWR pasi përpjekja e tij e parë për rekordin u certifikua në janar 2022, “por pas shumë vitesh praktikë dhe përpjekjeje, arrita ta forcoja talentin tim dhe të zhvillohesha, aty ku është tani”.

Ai i tha organizatës së mbajtjes së të dhënave, talenti i tij nuk kufizohet vetëm në lugë.

“Çdo gjë, dua të them, çdo objekt. Çdo gjë që ka një sipërfaqe mund të ngjitem në trupin tim, si plastika, qelqi, frutat, guri, druri dhe madje edhe një njeri plotësisht i rritur,” u shpreh Abofazl/abcnews.al

Fillojnë të bien gurë nga qielli, tme’rrohen banorët…(VIDEO)

Këto pamje kanë sho’kuar opinionin publik në mbarë botën.

Këto pamje apokaliptike janë filmuar ditën e sotme në shtetin e Peru-së në Amerikën Latine,

ku vertet jan pamje te fri’kshme dhe vertet befasuse,

kjo vidio ka ber gjiron e botes dhe askush nuk mund ta jep nje shpjegim te qart se si ka ardhur deri ne ket

moment ku nga qielli bien guar te permasav te ndryshme.

E banorët e zonës tregojnë se qielli filloi të vrenjtej e më pas nuk ra vetëm shi.SHIKO VIDEON

Moti i keq bën ‘namin’ në vend, Ιumi Drin del nga shtrati, bΙΙokohet hyrja për në Shkodër

Shkodra është qarku më i dëmtuar nga reshjet e dendura të shiut gjatë kësaj të diele.

Shiu dhe era e fortë kanë dëmtuar infrastrukturën e rrugëve në fshatra dhe qytet, ndërkohë që këtë mesditë situata u rëndua më tej, pasi lumi Drin doli nga shtrati.

Aktualisht është bllokuar hyrja për në qytet, pasi uji ka vërshuar në rrugë.

Niveli i ujit te Harku i Berdicës arrin disa centimetër, duke e bërë të pamundur lëvizjen e automjeteve të vogla.