/Fillojnë të bien gurë nga qielli, tme’rrohen banorët…(VIDEO)

Fillojnë të bien gurë nga qielli, tme’rrohen banorët…(VIDEO)

Këto pamje kanë sho’kuar opinionin publik në mbarë botën.

Këto pamje apokaliptike janë filmuar ditën e sotme në shtetin e Peru-së në Amerikën Latine,

ku vertet jan pamje te fri’kshme dhe vertet befasuse,

kjo vidio ka ber gjiron e botes dhe askush nuk mund ta jep nje shpjegim te qart se si ka ardhur deri ne ket

moment ku nga qielli bien guar te permasav te ndryshme.

E banorët e zonës tregojnë se qielli filloi të vrenjtej e më pas nuk ra vetëm shi.SHIKO VIDEON