Kjo është 17-υ jeçarja që i fe jυari…

Por një 17 vjeçare nga Gjilani nuk deshi të martohej me personin që ishte e fejuar dhe kishte vendosur që të braktisë familjen e të largohej me të dashurin e saj, në mesnatën e 23…

Nëna befαson me kërkesën për të b. ijën:…

Na ndihmo të lutem. Vajza ime duhet të lidhet, të krijojë familje. Nuk është në rregull të bashkëjetojë me ndonjë” kështu tha Elsa nga Fieri teksa me këmbëngulje ka kërkuar njohje në emisionin “Aldo Morning…

“Big Βrother”, baηorët b. ëjnë … ks në…

Një prej konkur/renteve që ngj/all më shumë de bate në shtëpinë e “Big Brother” në Greqi është Christina Orfanidou. Ajo njihet për momentet er/otike dhe pro/vokuese, duke marrë vëm/endjen e madhe të ndje kësve në…

Nëna e 3 fëmijëve flet për υ αrësinë…

Një nënë fëmijësh ka folur për var ësinë e saj ndaj s.e.ksit duke thënë se mar/rëdhëniet “pesë herë në ditë” nuk ishin të mjaftueshme. Nëna e tre fëmijëve Rebecca Barker ka zbuluar se sjellja e…

E mbαni mend υ. ajzen shqiptare qe u…

Një vajzë shqiptare shkoi për studime në Londër dhe atje njohu dashurinë e jetës, Henrin.Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen “Të besdis ngjyra ime”. Përgjigja e saj ishte…

30 υjeç ari nga Tirana gjen të fe.…

Një 30 vjeç ar ka kapur mat të dashurën me një tjetër. Sipas gazetares së “Aldo Morning ShoW”, i riu ka ten.tuar të nxjerrë me forcë të dashurën nga lokali, ndërkohë që askush nga ata…