/Rrahυ doktorin dhe tentoi t’i υjedhë υarësen e floririt, 45 vjeçari dhe mjekυ ρërleshen para sρitalit

Rrahυ doktorin dhe tentoi t’i υjedhë υarësen e floririt, 45 vjeçari dhe mjekυ ρërleshen para sρitalit

Një 45-vjeçar nga Tirana është arrestuar nga efektivët e komisariatit nr.4, pasi akuzohet për tentative vjedhje me dhunë.

Bëhet me dije se  ky person në “Rrugën e Dibrës” ka tentuar t’i vjedhë me dhunë telefonin një doktori në kryeqytet dhe më pas është larguar.

Po ashtu mësohet se 45-vjeçari ka tentuar t’i marrë doktorit edhe varësen e floririt.

Nga verifikimet e kryera ka rezultuar se më datë 23 shtator ai ka vjedhur shuma parash në një dyqan. Si pasojë e këtyre veprave penale 45 vjeçari tashmë ka përfunduar në burg,