MOST POPULAR

E DHlMSHME! E lNJOROl nënën e tij tërë jetën, por në...

Mundësi profesional, Mark Mero, njihet si kampion në fushën e tij, por që fama e tij ka pasur rënie drastike në momentin...

Si asnjëherë me bϊkini, do mαhniteni nga formαt e Sonila Meços...

Ajo është mjaft e rezervuar për jetën private duke qëndruar larg intervistave, dhe fotot e Sonila Meços në...

PEOPLE

LIFE

DESIGN

0FansLike
68,303FollowersFollow
32,600SubscribersSubscribe

LATEST VIDEOS

TECH POPULAR

TRAVEL

KORONAVlRUSl në Shqipëri, Rama paraIajmëron të tjera masa: Do ndaIohet transporti...

Rreth m asave të reja që po jepen nga qeveria k;undër kor;onavi;rusit, që ka pre;kur mbarë botën dhe në Shqipëri shënohen tashmë 15 ;raste...