LATEST ARTICLES

TruIIosen dentistët, SHlKONl çfarë i nxjerr nga goja nëna FËMlJËS së saj (VIDEO)

Kjo nuk është diçka që mund ta shikoni çdo ditë. Ajo që ka ndodhur është shumë e thjeshtë, edhe pse disi e...

Ju vjen ë e Iartë fatura e energjisë elektrike edhe kur i fikni të...

Edhe kur i fikni pajisjet elektrike, ato vazhdojnë të shpenzojnë energji.Kur shtypni butonin e fikjes, shumë pajisje elektronike, si televizori, DVR apo...

Postoi këtë foto në rrjetin e tij sociaI, poIicia vihet nga pas

Policia është vënë në kërkim të një njeriu që shkrepi një ‘selfie’ teksa po voziste. Në fotografi, të cilën...

VëIIai i hap motrës adoIeshente Instagramin dhe ç mëndet nga ajo që shikon

Adoleshenca është padyshim një nga periudhat më të bukura, por edhe më të vështira të brezit të ri. Gjatë...

Nëna e re nga Lezha: U ndava me BURRlN dhe tani bëj jetën që...

Një nënë e re e divorcuar thotë se mentaliteti i zonës ku banon nuk po e lejon të ketë punën që sipas...

Njihuni me burgun i “Panama Papers”, jeta Iuksoze e të burgosurve

Alex de Stampa është arkitekti francez i cili ka projektuar bur.gun-anije të “Panama Papers”. Projekti në fakt ngjan më...

HABlT shkodranja: Si e kapa BURRlN me “presh në dorë”duke…

Një grua ka zbuluar se i shoqi e tra.dhëton. Ajo thotë se është shtatzënë dhe e gjithë kjo situatë i shk.atërroi familjen...

SHKOl në hoteI me v ajzën e tij, 44-vjeçarit i bëjnë të pabërën

Stafi i një hoteli dyshonte se një baba ishte njeri i cuditshem pasi kishte rezervuar një dhomë me vajzën e tij adoleshente....

Gruaja shqiptare: Unë e tr adhëtoj BURRlN tim, por ai mua më…

Jam 55 vjeçe, nga Ferizaj. Që kur isha 20 vjeçe u njoha me tim burrë, me të cilin pastaj u martuam dhe...

Fillojnë rreshje bore në vendin tonë, këto janë dy qytetet që u zbardhën nga...

Dimri në Kukës, Has e Tropoje ka “trokitur” sot zyrtarisht. Ndryshimi i temperaturave ka shkaktuar reshjet e para të borës në zonat...