Gjermania i vë të gjithë me shpatuIIa pas…

Ky është vendimi i Gjykatës Administrative të landit Baden-Württemberg në Mannheim. Fjala është për një libanez 40-vjeçar, i cili jeton në Gjermani që nga viti 2002. Ai ka studiuar mjekësi në Gjermani dhe punon ndërkohë…

Lajm i madh nga Kanadaja për të GJlTHË…

“Ju kujtohet kur thonit se do të donit të shkonit në Kanada?”– Kështu thuhet në një artikull të CNN, sot. – Tani është koha më e mirë për të bërë gati pIaçkat. Parlamenti kanadez ka…