Ήίstoria e 30-υj. eçαres shqiρtare: B. υrri ma fυti tjetrën në kreυat, fΙinim bas hkë dhe donte që ta…

E ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ka qenë një grua 30-vjeçare e cila është martuar në moshën 17 vjeç me da shuri.

Nga marrëd hënia erdhi në jetë një vajzë e cila tani është 11 vjeç.

Ajo rrëfen se celebrimin e ka bërë pas lindjes se vajzës e cila ka mbiemrin saj.

Aktualisht vajzën e mban ba bai i saj, pra gjyshi. 30-vjeçarja rr ëfen se u n da nga burri i parë sepse

ishte xh eloz dhe në vitin 2013 krijoi një tjetër marrë dh ënie nga e cila erdhi në jetë një vajzë tjetër e cila është 8 vjeç.

SHIKO VIDEON KËTU

https://youtube.com/watch?v=XackR8JVyn0%3Ffeature%3Doembed