Βαnori i njohυr le shtëρinë e ‘Big Brother Vip’, ja arsyeja që e bëri të Ιαrgohej me υrgjencë

Drini është larguar sot nga shtëpia e “Big Brother VIP”. Mësohet se shkak bëhet një urgjencë familjare.

Lajmi është dhënë nga vëllai i madh, përmes një njoftimi, të cilin e lexoi aktori Julian Deda.

Teksa banorët reaguan menjëherë, Juli konfirmoi se nuk po gënjente dhe se Drinit iu desh që të largohej me urgjencë, duke lënë kështu garën për çmimin e madh.

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ea93dbde-e16a-4c49-9cab-4a0c5fc228aa&ig_mid=90055931-D536-452C-80FB-4518AFCCD481