Βυrri në emigracion i sillte lekë, ajo i hαrxhonte me të dαs hυrin, Vjehrra kαp mat n. υsen, i nxjerr të gjitha në Facebook

Një vjehërr e nëpërkëmbur sidomos kur i ke tradhtuar edhe djalin nuk duhet marrë asnjëherë lehtshëm.

Rasti më i fundit vjen nga një qytet i Shqipërisë së mesme ku vjehrra ka kapur mesazhet e nuses së djalit me dashnorin duke i bërë gjëmën në Facebook. 

Pasi ka konstatuar se nusja harxhonte shumë para nga ato që i sillte djali nga emigracioni,

vjehrra e ka ndjekur duke gjetur momentin për të parë celularin e saj. Aty zbulon se nusja kishtë një lidhje tjetër

dhe një pjesë të mirë të parave, përfshirë edhe ato që bashkëshorti i kishte nisur për karrocën e djalit, ia dërgonte të dashurit të saj.

Mesazhet janë hedhur në Facebook prej vjehrrës dhe tashmë po bëjnë xhiron e internetit,

ndërsa çështja ka shkuar edhe në gjykatë për shkurorëzim. Me këto fakte, zor se nusja do ta ketë të lehtë!