Ηίstoria e ρrekëse/ Nuk gjej dot të d. αshυr, dj.emtë ia mbαthin sa më shohin!!!(VIDEO)

Allison Daniels është me të vërtetë një bukuroshe, sa çdo mashkull do donte ta kishte në krah.

Por, ajo insiston se askush nuk do të dalë me të dhe kjo për shkak të llojit të rrallë të kan cerit që ajo ka.

Allison u diagnostikua me një formë tepër të rrallë kan ceri, në 2012 -ën.

Ajo besohet të jetë personi i parë në botë që ka ka ncerin e rrallë dhe agresiv të sarkomës qelizore,

një masë kanc erogjene që zhvillohet në indet e buta dhe i shfaqet në trup në formë të mbledhur.

Fillimisht iu shfaq në gjuhë, më pas në qafë dhe një gjëndër nën sqetull, sinjalizoi rikthimin e tretë të sëmun djes. 34 – vjeçarja rrëfen se meshkujt “ia mbathin me të katërta” që pas takimit të parë:

Kam fatin më të keq me meshkujt. Ata ia mbathin sapo i them që kam vu ajtur nga kan ceri dhe se mund të më rikthehet. Kush dëshiron që të ketë një lidhje me dikë që mund të vd esë?

Ky është dënim me vd ekje. E si mund t’i fajësosh fundja. Do t’i thoja të njëjtën gjë miqve të mi, mos dilni me dikë që ndodhet në të njëjtën situatë si unë”, shprehet ajo.