Ηίstoria më e shρ ifυr, dy motrαt gαrojnë se kush do të b. ëjë më ραrë … ks me nj.erkυn e tyre

Kjo është gara më e shp.ifur dhe e pë shtirë që keni dëgjuar ndonjëherë…

Dy motra amerikane kanë garuar me njëra-tjetrën se kush do të arrinte të bënte e para s*k.s me babain e tyre.

39-vjeçari Travis Fieldgrove dhe vajza e tij 21-vjeçare Samantha janë arr es tuar me ak.uzën e inc.e stit dhe e kanë pranuar në polici marr ëdhë.nien e tyre.

Ata thanë se kjo marrë d.hënie nisi në shtatorin e vitit të kaluar, edhe pse e dinin shumë mirë se kishin lidhje gja.ku mes tyre.