Ηίstoria nga Kukësi: I dοΙën sγtë υendit kur i b. ërα këtë gjë në sh trat…!

Historitë er.otike që ndahen me lexuesit janë shpesh herë edhe leksione se për çfarë duhet patur shumë kujdes kur eksperimentoni në in.timitet.

Kjo është historia e rrëfyer. “Hi njerëz, si ju ka lali gjithëve?

Jam 24 vjeç kuksian, ama punoj si ma i miri në Londër. Jeta më ka buzëqeshur, po ashtu edhe me femrat më ka ecur vaj qysh adoleshent. Po lexoja këto letrat, e në fakt nuk janë asgjë para asaj që më ka ndodhur mua me një vajzë këtej. U tregova pak idiot në fakt.

Ajo ishte e vir.gjër. Më pëlqente shumë, kisha kohë që nga.cmoja dhe doja ta kapja. Nuk ma merrte mendja që ishte e vi.rgjër, e kisha menduar që nuk do bëja se.ks me të normal, por veç a.nal.

E kisha ndarë keq mendjen eeee. Kështu që kur vendosëm më në fund të flinim bashkë, se ajo bënte naze unë ja bëra direkt an.al. Pa asnjë metodë relaksuese e hiq…

E shkreta, mu dhimbs se pa ditur çfarë është s.eksi i dolën sytë vendit. Nisi të qante e shkreta dhe më tha që se.ksi qenka gjëja më e shpifur dhe e dhimbshme në botë. Jo moj, i thashë, çfarë po thua.

E nuk pranonte me javë më për të shkuar, as se.ks nga para. Oh, ça kam hequr. Por për sfidë s’doja të ndahesha prej saj.

U ndjeva shumë keq. Tani atë vajzën e kam akoma, e kemi kaluar në se.ks normal. Por akoma tm.errohet nga eksperienca e parë.

Një shok më thotë hë se më shumë të do, por në fakt u nxitova më duket. Për nuse s’do e marr jo sepse e dua shqiptare si tërë emigrantët,

por do e mbaj derisa të shlyej fajin që kam bërë e ta nxjerr të gatshme në jetë. Hahaha. Si mendoni? A kam vepruar gabim? Apo vërtetë kjo kështu më do më shumë?”, shkruan ai.