Ηαbit 23-υjeçarja: Ja si e k.αρa nëηën duke B. ërë me…

Kam kapur nënën time duke bërë s e k s me të dashurin tim në shtrat.

Ata ishin mbi njëri-tjetrin, por unë kam qenë shumë e tro nditur sa nuk kam mundur t’iu them asgjë atyre. Mendova se kisha një lidhje të mirë me të dashurin tim.

Ne u lidhëm gjashtë muaj më parë. Unë jam 23 vjeçare dhe shpejt u dashurova me të dhe isha shumë e lumtur.


Ai është 27 vjeçar. Katër muaj më parë, vura re se mamaja ime kishte ndryshuar.

Kohët e fundit mbajtëm festën e ditëlindjes së 50-të të babait tim në një hotel Ne pimë disa pije më shumë, biseduam për një kohë, pastaj të gjithë shkuam në shtrat.

U zgjova në mes të natës dhe kuptova se i dashuri im nuk ishte në shtrat me mua.

Dëgjova zhurma që vinin nga dhoma e gjumit të nënës sime dhe e hapa derën. Mamaja ime dhe i dashuri im ishin në shtrat së bashku dhe ishte e qartë se çfarë po bënin.

Përgjigjja e psikologes: Ndoshta babai juaj nuk do ta zbulojë, përderisa mamaja juaj ndalon së mashtruari atë tani.

Tregoni nënës tuaj se ju e dini se çfarë po ndodh dhe se do t’i tregoni babait tuaj nëse nuk ndalet menjëherë.