Ηαrrοn që ka taυoΙinë xhαmi, gαzetαrja hαρ k έmbët dhe bëhet gαzi i bοtës

Harron që ka tavolinë xhami, gazetarja hap këmbët dhe bëhet gazi i botës.

Gafat në transmetim live janë nga më të ndryshmet, por nuk mungojnë as ato pas skenave dhe gjatë xhirimeve.

Videoja më virale për momentin është gazetarja italiane e lajmeve në TG5, Costanza Calabrese. 

Gafat në transmetim live janë nga më të ndryshmet, por nuk mungojnë as ato pas skenave dhe gjatë xhirimeve.

38-vjeçarja ishte ulur para një tavoline qelqi gjatë transmetimit të lajmeve, por me sa duket nuk e paska mësuar që xhami është i tejdukshëm.

Costanza kishte hapur këmbët teksa ishte e veshur me fund dhe teleshikuesit kanë mundur të shohin pjesën ndërmjet këmbëve të saj.