Ηabit këngëtαrja e njohυr: Ρërdor Ιodra s..si për …

Këngëtarja e njohur, Miley Cyrus njihet për deklaratat b0mbë apo dhe për sjelljet që shpesh e vendosin në qendër të vëmendjes së mediave.

Vetëm së fundmi, 28 vjeçarja i ka habitur të gjithë, teksa ka rrëfyer se përdor Ιodra se-si për të zbukuruar shtëpinë.

Në një intervistë për “Barstool Sports” në “Sirius XM”, Miley tha se i blen lodrat e se-si për t’i përdorur vetë, por përfundon duke i përdorur si dekor.

“I blej për veten, por përfundoj duke i përdorur për dizajn të brendshëm. Se-si dhe dizajni i brendshëm janë shumë të lidhur bashkë”, u shpreh këngëtarja.